Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 23. szombat Tekla napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Itt élünk - Ismétlés Lakihegy Rádió
Idén zenetanár kapta Dunavarsányban a közszolgálati díjat
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Idén zenetanár kapta Dunavarsányban a közszolgálati díjat
Elválasztó

Az idei közalkalmazotti napon „Dunavarsány Közszolgálatáért Díj”-at kapott Zezuláné Loczky Judit, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanára.

Idén szeptemberben lesz 30 éve, hogy Judit Dunavarsányban a zene szeretetére tanítja a gyermekeket. Kezdetben napközis nevelőként dolgozott egy budapesti általános iskolában, majd a Népszínházhoz került. Onnan egy véletlen folytán vezetett az útja Dunavarsányba, ugyanis a férje, Tibor keresett magának állást, amikor felfigyelt egy hirdetésre, miszerint csellótanárt keresnek a városba. Ahogy mondja, a dunavarsányi zeneiskola szerelem volt első látásra: az épület, a kert, a gyerekek és a szülők szeretete azonnal magukkal ragadták. Judit jelenleg szolfézst tanít, és a zeneovit viszi évi 70–80 gyermekkel. Ez utóbbira a legbüszkébb, mivel nagyon népszerű a kisgyermekkori zeneoktatás Dunavarsányban. (Képünkön a zeneiskola épülete.)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

20 évesek lettünk! Havonta 20 féle terméket kínálunk akciós áron!

Láttad már az aktuális akciókat? Nézd meg őket a webshopunkon!

20 éves a cégünk! Egész évben 20 terméket kínálunk akciós áron, és ezeket havonta cseréljük. Nézz be hozzánk és ünnepelj velünk! Rendelj akár online a webshopunkon!

Részletekért látogass el honlapunkra:

https://bauplaza.hu/

BAUplaza! Az építkezők áruháza!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink