Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Goldhand - Always Be The One
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Hamarosan birtokba vehetik a kerékpárutat
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Hamarosan birtokba vehetik a kerékpárutat
Elválasztó

Mindjárt kész. 

Már csak néhány kisebb munka áll a kivitelezők előtt, hogy véglegesen átadhassák a dunavarsányi kerékpárutat. A két településrészt összekötő biciklis út az utóbbi időszak egyik legnagyobb beruházása a városban, amelyhez az állam 200 millió forint támogatást adott, ám a járulékos költségekkel együtt közel 350 millióba kerül majd a beruházás, amikor teljesen elkészül. A helyieknek a kerékpárút kialakításával kapcsolatban több helyen forgalmirendváltozásra is figyelniük kell, hiszen akad olyan utca, amelyet egyirányúsítottak. A kerékpárút végleges átadására már csak néhány hetet kell várniuk a helyieknek és hamarosan birtokba vehetik a biciklisek, a futók és a gyalogosok is az aszfaltcsíkot. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink