Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 16. kedd Csongor napja van.
Gyorsabban lesz kész az iskola
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Gyorsabban lesz kész az iskola
Elválasztó

Jó hír a Bucka városrészben élő szigetszentmiklósi családoknak.

Magyarország Kormánya egy nagyon fontos döntést hozott a két ünnep között. A Bucka városrészben zajló református iskola építését és az akörül zajló egész beruházást nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánította. Az erről szóló határozat már olvasható a Magyar Közlöny 2021. december 23-ai számában. Bóna Zoltán országgyűlési képviselő elmondta, ez azért különösen jó hír, mert ezáltal felgyorsulnak a különböző hatósági eljárások, illetve a kivitelezés is mihamarabb megkezdődhet. Ezáltal Szigetszentmiklóson jelenleg két iskola is épül.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink