Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Gigaberuházás a Sport-szigeten
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Gigaberuházás a Sport-szigeten
Elválasztó

Dunaharaszti 2024-es költségvetésében a legnagyobb léptékű, két év alatt elvégzendő beruházás minden bizonnyal a város új dísze lesz: ez a szabadidő-centrum a Sport-szigeten, az önkormányzat telkén, a teniszpályák mellett. Az épületben szobákat alakítanak ki, melegítőkonyha, étterem, aula, külső sportlétesítmények szolgálják majd az ideérkező gyerekcsoportok, osztályok, sportegyesületek kényelmét, pihenését, sportolását.

Az épület egész évben üzemel majd, a haraszti iskolásokat is itt táboroztatják nyáron, de alapvetően nyitott lesz mindenki számára. A tervek és az engedélyek rendelkezésre állnak, az építkezés még idén megindul. Szintén a Kis-Duna mentén valósul meg az a beruházás, amire pályázati pénzt is elnyert az önkormányzat. Ennek keretében felújítják és kibővítik a Csónakházat, a holtág felett visszaépítik a régi hidat, így hosszan bejárható lesz a Duna partja. A túlsó, HÉV felőli oldalon játszótér és pihenőpark épül majd, mondta el Fényes István, a Városfejlesztési, Közbiztonsági és Környezetvédelmi Bizottság elnöke.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink