Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Gadjo - So many times
Naptár ikon
2022. január 23. vasárnap Zelma napja van.
Fontos döntések előtt
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Fontos döntések előtt
Elválasztó

Ülésezik a testület. 

Húsz napirendi pontot tárgyal december 14-én, kedden, 17 órakor kezdőd ülésén Dunavarsány képviselő-testülete. A városatyák szavazhatnak az önkormányzati dolgozók 2022-es illetménykiegészítéséről, továbbá az intézmények étkezési díjairól, valamint a jövő évi munkatervről is, amelynek során kijelölik a közmeghallgatás időpontját is. Szavaznak majd a Városgazdálkodási Kft. jövő évi üzleti tervéről. A képviselő-testület szavaz majd a méhnyakrák-szűrés biztosításáról is. Téma lesz majd a közbiztonsági feladatok ellátásra vonatkozó megállapodás és az önkormányzat belső ellenőrzése is. Egyeztetnek majd az iskolai körzetekkel kapcsolatban, de döntenek majd az épülő bölcsőde ügyeiben is és emellett pedig a város folyószámla-hitelének rendelkezésre tartásáról is tárgyalnak. Már most szavaznak majd a jövő évi szúnyoggyérítés megrendeléséről és különböző pályázatokon való részvételről, de dönthetnek a védőnői. pályázat elbírálásával kapcsolatban is. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

A Fakanál régi helye megújult, Hárosi Misi Bácsi megnyitotta Szigetszentmiklóson a Pizzériáját. 

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink