Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 18. csütörtök Frigyes napja van.
Figyelmesen böngésszünk! 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Figyelmesen böngésszünk! 
Elválasztó

Az internetes csalókra hívja fel a figyelmet a szigetszentmiklósi rendőrség!

Az utóbbi hónapokban jelentősen emelkedett az online csalások száma, mondta el rádiónknak Molnár Szilvia, a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője. Hozzátette, az elkövetők minden esetben pénzt akarnak kicsalni a kiszemelt áldozatoktól, akik semmit nem sejtenek arról, hogy csalóval állnak szemben és saját maguk adják ki személyes-, illetve bankkártya adataikat. Az online piactéren, apróhirdetési oldalakon elkövetett csalások többsége úgy történik, hogy a potenciális vásárló elkéri az eladó email címét, melyre egy kitöltendő online űrlapot küld, ahol az eladónak meg kell adnia a személyes- és bankkártya adatait. Kiemelte, vásárlások során soha nem kell megadni bankkártya adatokat! Molnár Szilvia atr is elmondta, az online térben elkövetett csalások gyakorlatilag mindenkit érintenek, aki használ internetet. Érdemes körültekintőnek lenni, hiszen akár több százezer forinttal is megkárosíthatják a gyanútlan eladókat az elkövetők.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Láss többet a világból! 

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

A stresszmentes fogászat

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink