Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 18. csütörtök Andrea napja van.
Fiatal lány lett a hónap embere
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Fiatal lány lett a hónap embere
Elválasztó

Kitüntették a hónap emberét Szigetszentmiklóson.

A városban többféle díjat és kitüntetést kaphatnak azok, akik munkájukban kiemelkedően teljesítenek, azonban most olyan elismerés vezettek be, amely hétköznapi emberek egy-egy kiemelkedő cselekedetét jutalmazza, olvasható a szigetszentmiklos.hu oldalon. Nagy János polgármester kezdeményezésére idén először adták át a "Hónap embere" címet, melynek büszke birtokosa februárban Oravecz Enikő Dorottya lett. Enikő egy 16 éves szigetszentmiklósi lány, aki két barátnőjével egy budapesti bevásárlóközpontból éppen hazaindulva még betértek a mosdóba, ahol ijesztő helyzetnek voltak szemtanúi. Enikő az egyik zárt fülkében észrevett egy földön fekvő, vérző lányt, aki mint utóbb kiderült, öngyilkosságot akart elkövetni. Enikő felnőtteket is meghazudtoló módon higgadt maradt, és azonnal cselekedett. Mindent megtett a bajba jutott fiatal megmentéséért és a kiérkező orvos munkáját is végig segítette. Enikő történetéről bővebben a Kisváros újság áprilisi számában lehet majd olvasni.

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink