Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Fél esztendős óvoda
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Fél esztendős óvoda
Elválasztó

50 éve nyitotta ki kapuit a Csicsergő Óvoda.

A szigetszentmiklósi intézmény a jeles jubileumot egyhetes rendezvénysorozattal ünnepli. Szigetszentmiklós város hivatalos közösségi oldala arról számolt be, hogy április 8-án, hétfőn a Kolompos Együttessel kezdték a zártkörű születésnapi eseményt, majd Homonna Béláné óvodavetető köszöntötte a megjelenteket, köztük Nagy János polgármestert, aki verssel is kedveskedett a gyermekeknek. Április 9-én, kedden Vereckei Ákos kétszeres olimpiai, hatszoros világbajnok és nyolcszoros Európa-bajnok kajakozó, valamint Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, 112 alkalommal magyar bajnok úszó látogatta meg a gyerekeket. A Posta köz és a József Attila tér valódi futópályává alakult, ahol a szülők és gyermekek családias hangulatban teljesítették a távot. A rajtnál és a célban az olimpikonokkal együtt Homonna Béláné intézményvezető és Nagy János polgármester is szurkolt a résztvevőknek. A futás után minden gyermek aranyérmet és emléklapot is kapott. Április 10-én szerdán „kertészkedős délelőttöt” tartottak. Az intézmény vezetői és dolgozói faültetéssel állítottak emléket a jeles ünnepen, a fa mellé pedig egy időkapszulát ástak el az utókor számára. Gyerekek neveit, rajzait, jeleit, újságcikkeket, fotókat és egyéb dokumentumot, kedves tárgyakat talál majd itt a jövő embere.

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink