Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Halott Pénz / Marsalkó Dávid - Hajtól szívig
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Fejlesztések 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Fejlesztések 
Elválasztó

Szépülnek a játszóterek.

Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere elmondta, a Dujmó lakóparkban személyes egyeztetés keretein belül arról is szó esett, hogy a lakópark több játszótere is felújításra szorul. Hozzátette, bár a területek a lakóparkhoz tartoznak, az új törvény értelmében a városvezetés támogatja a munkálatokat. Nagy János, polgármester a közös képviselővel történt megbeszélésen azt mondta, a lehetőségekhez mérten, az önkormányzat igyekszik segíteni ezeknek a játszótereknek a felújításában. Az esővíz elvezetése is kiemelt téma volt. Nagy János elmondta, a játszóterek fejlesztése mellett az egyik legfontosabb kérdés a csapadékvíz elvezetése volt, mely különösen nagy probléma a lakópark bejáratánál. Hozzátette, jelenleg ez az egyetlen be és kijárat, mely korábban megfelelő volt az ott élő lakosság részére, de mostanra, hogy szinte az egész terület beépült, a parkolás is sok gondot okoz. Ezekre a problémákra egy közös megbeszélést ajánlott Szigetszentmiklós polgármestere, melyen véleménye szerint a Dujmó lakópark tulajdonosa és közös képviselője mellett, a Katasztrófavédelem, és az Önkormányzat dolgozóinak jelenléte is szükséges.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink