Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Élménypedagógiai módszertan Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Élménypedagógiai módszertan Dunavarsányban
Elválasztó

A Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Szövetsége szervezésében, Magyarországon elsőként, Dunavarsányban került megrendezésre az „Élménypedagógiai módszertan a környezeti nevelés területén óvoda és iskolai nevelők számára” című szakmai továbbképzés.

A képzés egyben a szövetség által útjára indított pilot program megnyitója is, amelynek szakmai védnöke dr. Maruzsa Zoltán Köznevelésért felelős államtitkár volt. A megnyitón köszöntőt mondott Bóna Zoltán, a térség országgyűlési képviselője, illetve dr. Pálos Annamária, a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ igazgatója. A programot Dan-Megyeri Tamás, a szövetség elnöke nyitotta meg, aki előadásában hangsúlyozta, hogy a továbbképzés azért kiemelten fontos, mivel az segítséget nyújt az óvodából az iskolába érkező gyermekek fogadásában és az ismeretek továbbmélyítésében, a gyermekek szemléletének formálásában a fenntarthatóság jegyében. A képzés egyediségét az adja, hogy a programban előadóként részt vevő szaktekintélyek, saját prezentációjukon túl, mentorként is jelen vannak, és fiatal mentoráltjaikat, akik középiskolai tanulók, egyetemi hallgatók, illetve diplomájukat frissen megszerzett pedagógusok, szintén előadóként hallgathattuk meg.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Ahova lejönni jó!

A megújult Sétány Tenisz & Bisztró várja vendégeit Szigetszentmiklóson, a Tanösvény bejáratánál.

Kellemes zene, bővült kínálat, házi limonádék és hamburgerek, a Csepel-sziget legjobb lángosa!

Felújított teniszpályák és ütőhúrozás.

Koncertek, fesztiválok és sportközvetítések, rendezvények lebonyolítása.

Honlap: https://www.setanybistro.com/

Facebook: https://www.facebook.com/setanytbistro

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink