Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Élménypedagógiai módszertan Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Élménypedagógiai módszertan Dunavarsányban
Elválasztó

A Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Szövetsége szervezésében, Magyarországon elsőként, Dunavarsányban került megrendezésre az „Élménypedagógiai módszertan a környezeti nevelés területén óvoda és iskolai nevelők számára” című szakmai továbbképzés.

A képzés egyben a szövetség által útjára indított pilot program megnyitója is, amelynek szakmai védnöke dr. Maruzsa Zoltán Köznevelésért felelős államtitkár volt. A megnyitón köszöntőt mondott Bóna Zoltán, a térség országgyűlési képviselője, illetve dr. Pálos Annamária, a Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ igazgatója. A programot Dan-Megyeri Tamás, a szövetség elnöke nyitotta meg, aki előadásában hangsúlyozta, hogy a továbbképzés azért kiemelten fontos, mivel az segítséget nyújt az óvodából az iskolába érkező gyermekek fogadásában és az ismeretek továbbmélyítésében, a gyermekek szemléletének formálásában a fenntarthatóság jegyében. A képzés egyediségét az adja, hogy a programban előadóként részt vevő szaktekintélyek, saját prezentációjukon túl, mentorként is jelen vannak, és fiatal mentoráltjaikat, akik középiskolai tanulók, egyetemi hallgatók, illetve diplomájukat frissen megszerzett pedagógusok, szintén előadóként hallgathattuk meg.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink