Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Elkötelezett hagyományőrzés 
Elválasztó
Hírek » Taksony » Elkötelezett hagyományőrzés 
Elválasztó

Taksonyi fiatalt is díjaztak.

A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata a hazai német önkormányzatok napján osztotta ki elismeréseit januárban. A Taksonyban élő Beszterczán Dominik is a díjazottak között szerepelt. Kiemelkedő tanulmányi teljesítményéért és a magyarországi német kulturális örökség ápolásában kifejtett aktivitásáért érdemelte ki a Koch Valéria-díjat. A díjazott fiatal a budapesti Német Nemzetiségi Gimnázium 12. évfolyamára jár. A magyarországi német kultúra iránt tanúsított érdeklődése egész kisgyermekkorára nyúlik vissza. Dominik hagyományőrzés iránti elkötelezettsége sokrétű: gyermekkora óta sikeresen vesz részt a magyarországi német szavalóversenyeken – gyakran nyelvjárási történettel versenyezve. Óvodás kora óta tagja a Taksonyi Dunamenti Fiatal Svábok Egyesülete tánccsoportjainak. A kitüntetést a gálaműsorral egybekötött pécsi díjátadáson egyéb elfoglaltság miatt nem vehette át. A díjat az MNOÖ közgyűlésének február 11-i ülésén kapja meg Beszterczán Dominik.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink