Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Elkészült a Paál László utca
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Elkészült a Paál László utca
Elválasztó

Kétéves előkészítő szakasz, tervezés, majd kivitelezés után az utolsó simítások is elkészültek április 10-én a Paál László utcán. A 972 méter hosszú és 6,5 méter széles, mindkét oldalon szegéllyel ellátott útszakasz kétrétegű aszfaltszerkezetű burkolatot kapott. A beruházás egészét Dunaharaszti Város Önkormányzata finanszírozta. A későbbi tervekben szerepel az út mindkét oldalán egységes fasor telepítése, valamint járda és biciklisáv kialakítása is. Az M0 autóút irányából hazafelé érkezőknek jobbra, illetve Taksony irányából balra kanyarodva az 51-esről egyszerűbb lesz a közlekedés a városba. A Paál László utca-51-es út csomópontnál a kikanyarodásnál "kötelező haladási irány jobbra" tábla irányítja a forgalmat. A nagy ívben balra kanyarodás, valamint az egyenesen áthaladás szigorúan tilos és balesetveszélyes.

Dunaharaszti Város Önkormányzata továbbra is azon dolgozik, hogy elérje azt, hogy állami forrásokból megépüljön a csomópontnál a körforgalom, amely majd mindkét irányban lehetővé teszi a közlekedést.
Fotó: Tóth Gábor/dho

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink