Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Elfogadták a 2024-es költségvetést
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Elfogadták a 2024-es költségvetést
Elválasztó

A 2024. évi büdzsét januári ülésén vitatta meg először Dunaharaszti képviselő-testülete, ezt követte egy közmeghallgatás, majd a zárószavazás, valamint annak vitája.

Előzőleg a Pénzügyi Bizottság egyhangú igen szavazással támogatta a rendelettervezetet. Az előterjesztés világos képet fest Dunaharaszti bevételeiről és kiadásairól. A város pénzügyi helyzete stabil, az önkormányzat eleget tud tenni mind a kötelező, mind az önként vállalt feladatainak. Továbbra is magas színvonalon biztosítja az intézmények és szakfeladatok, a bölcsődék, óvodák, család- és gyermekjóléti szolgálat, idősek nappali otthona, művelődési ház, könyvtár, polgármesteri hivatal, Laffert Kúria, Gyere Be Ház, Városi Sportcsarnok, Bezerédi Sportpark, köztemető, közutak, csapadékvíz-elvezető rendszerek, parkok, játszóterek, közvilágítás, helyi tömegközlekedés, alapfokú egészségügyi és szociális ellátás, orvosi rendelők, közbiztonság helyi feladatai működtetését. Folytatja az önkormányzat az önként vállalt feladatait, így az egészségügyi szűrővizsgálatokat, a rendőrség, tűzoltóság, a civil szervezetek, egyházak, sportegyesületek támogatását.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink