Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Elektronikai hulladékgyűjtés
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Elektronikai hulladékgyűjtés
Elválasztó

E-hulladékgyűjtés lesz Szigetszentmártonban. 

Április 24-én, szerdán reggel 8 órától délután 6 óráig, 26-án, szombaton délután 3 órától 6 óráig és 27-én vasárnap reggel 8 órától délig lesz gyűjtés a szigetszentmártoni Polgármesteri Hivatal hátsó udvarán. A gyűjtőponton a háztartásban összegyűlt háztartási nagygépeket, kisgépeket, informatikai és távközlési berendezéseket, szórakoztató elektronikát, képcsöves tv-t és monitort is le lehet adni, olvasható a község hivatalos közösségi oldalán. Továbbá azt írják, a ROLFILM Kft. lehetőséget biztosít, hogy egész évben a Szigetszentmiklós- Gyártelep ÁTI- Sziget Ipari Park alatti telephelyén használt, illetve hulladékká vált elektromos és elektronikai hulladékokat átveszi, hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 1 óra között, melyért a leadó személy részére díjat fizet.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink