Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 27. hétfő Hella napja van.
Elektromos töltőoszlop a Petőfi Szabadidőpark előtt
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Elektromos töltőoszlop a Petőfi Szabadidőpark előtt
Elválasztó

Elkészült a dunavarsányi Petőfi Szabadidőpark második üteme, azon belül pedig használatba vették az új elektromos töltőoszlopokat. Keresztesi Balázs alpolgármester arról számolt be, hogy az eddigi szabadtéri kondipark mellé az új beruházás keretein belül többek között kispályás labdarúgó-tér, szabadtéri gyermek- és társasjátékok, valamint sétány is épült, no és Dunavarsány első e-autótöltője.

A dunavarsányi Petőfi Szabadidőpark továbbfejlesztése során a park előtti parkolókba egy időben két elektromos autó töltésére alkalmas töltőberendezést telepíttetett a város önkormányzata. Az elektromobilitás elősegítésére a parkba érkező látogatók tartózkodásuk alatt kényelmesen feltölthetik autójukat. A töltéshez a berendezésen elhelyezett tájékoztató utasításait kell követni. Első lépésként a QR kódot beolvasva letölthető a Szolgáltató mobilalkalmazása. Az appban való regisztráció pedig kényelmesebbé teszi a töltőoszlop használatát, mivel az első használat után a következő alkalommal már nem kell újra megadni az adatokat, így minden további töltés azonnal indítható lesz. A töltés befejezése után az alkalmazás átvisz a SimplePay oldalára, így bankkártyás mobilfizetéssel tudjuk kiegyenlíteni az alkalmazáson keresztül a töltési díjat. Aki nem szeretné letölteni az alkalmazást, lehetősége van egyszeri eseti töltésre, melyhez külön QR kód található a tájékoztatón.
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

 • Belgyógyászat
 • Bőrgyógyászat
 • Dietetika
 • Fül-orr-gégészet
 • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
 • Gasztroenterológia
 • Gyermekgyógyászat
 • Kardiológia
 • Nőgyógyászat, várandósgondozás
 • Urológia
 • Pszichiátria
 • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink