Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. december 08. csütörtök Mária napja van.
Egyre több a mikulás Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Egyre több a mikulás Dunavarsányban
Elválasztó

A dunavarsányi Petőfi művelődési ház szervezésében két éve indult az első "mikulástúra", melynek során a mikulás és két manója szekérre kapott, és bejárta a település kisvarsányi részeit, felkeresve a gyerekeket. Tavaly már 2 mikulás indult útjára két szekéren, több manóval és krampusszal, és még a Forrás lakóparkbe is eljutottak. 2021-ben több mint 700 gyermek és szüleik gyűltek össze a találkozópontokon, kaptak mikuláscsomagot, és töltöttek emlékezetes perceket a télapóval.

Mindkét alkalommal rengeteg felajánlás érkezett, így bőségesen tudtak a mikulások csomagot osztani. Idén a tervek szerint, mivel egyre nagyobb az igény és a lelkesedés a városban, három mikulás vág neki a városnak, három szekéren, nyolc manósegítővel. Szintén idei újítás, hogy a mikulások szakállesküt tettek, megfogadva, hogy a szeptember 17-i szüreti felvonulás után már nem borotválkoznak, hogy valódi ősz szakállal örvendeztethesség meg a gyermekeket. A legifjabb, mindössze 23 éves télapó-jelöltet, Lenhardt Csaba örömmel vállalta a szakállnövesztést.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Az Újház Tökölben szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet!

 Újház Tököl és Szigetcsép között.  

info@baustar98kft.hu

https://www.baustar98kft.hu/

https://www.facebook.com/baustar98kft

Ügyeleti díj nélkül, reggel 8-tól este 8–ig, vasárnap reggel 9-től este 7-ig tart nyitva!

Tököl, Hermina út 1-3. A Tesco főbejáratánál!

Natura Gyógyszertár - A Jövő Patikája!

https://www.facebook.com/naturagyogyszertar

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink