Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 23. kedd Béla napja van.
Dunavarsány is népszámlálókat keres
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Dunavarsány is népszámlálókat keres
Elválasztó

A Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal számlálóbiztosok jelentkezését várja a 2022. október-november hónapban lebonyolításra kerülő országos népszámláláshoz.

Olyan nagykorú, cselekvőképes személyek kerestetnek, akik rendelkeznek saját laptoppal, valamint mobiltelefonnal és e-mail-címmel és középfokú végzettséggel. Ezeken kívül elengedhetetlen a magabiztos számítógépes ismeret, valamint a megfelelő fizikai erőnlét, terhelhetőség. Természetesen nem árt a jó fellépés és beszédkészség sem, mint ahogy az empátia és a konfliktuskezelő készség, a helyismeret és a rugalmas időbeosztás is előny.
Az elektronikus oktatási rendszerben a képzések indítása várhatóan 2022. szeptember elején kezdődik. Az egyéni felkészülést követően tett sikeres vizsga után történik meg a szerződéskötés a számlálóbiztosi feladatok ellátására. A számlálóbiztos főbb feladata 2022. október 17. és november 20. között a számára kijelölt számlálókörzet bejárása, a körzethez tartozó, internetes önkitöltési időszakban le nem zárt címek felkeresése, az adatfelvétel lebonyolítása, a címek pontosítása, esetleges új címek felvétele. További részletek Dunavarsány város önmormányzatának honlapján találhatók. Jelentkezési határidő: 2022. július 29. 12.00 óra.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink