Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Follow The Flow - Nem Tudja Senki
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Dömping a nyári táborok körül
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Dömping a nyári táborok körül
Elválasztó

Örömhír a gyerekeknek.

Újra beindul a táborszezon. Tavaly ugyan a koronavírus miatt mindössze átlagosan 60 százaléknyi foglaltsággal működtek a nyári gyermektáborok, idén azonban újra beindul az élet ezen a téren is. Tóth Béla a Táborfigyelő vezetője elmondta, még egy a tavalyihoz hasonló visszafogott évet a piac már nem biztos, hogy elbírna, de most úgy tűnik, nem is kell. Az már biztos, hogy lehetnek idén ottalvós és napközis nyári táborok is, aminek a szervezők és a szülők mellett a szigetszentmiklósi gyerekek is nagyon örülnek. Egy hihetetlen dömping és roham indult meg a táborjelentkezések piacán, hangsúlyozta a szakember. Tóth Béla hozzátette, csak az elmúlt pár nap alatt több ezer gyermek jelentkezését regisztrálták.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Az Autocarma Szerviz Kft. 20 éve áll ügyfelei rendelkezésre.

Márkafüggetlen szervizként, MINDEN márkára kiterjedő szaktudással állunk Ön segítségére is!

Kérjen ajánlatot szigetszentmiklos@autocarma.hu-n, telefonon a 06 24 515 105-ös számon vagy látogasson meg minket személyesen Szigetszentmiklóson a Gyári út 21-szám alatt.

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink