Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2022. január 23. vasárnap Zelma napja van.
Díjazás
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Díjazás
Elválasztó

Szigetszentmiklóson is díjazták az „év tűzoltóját”.

A díj létrejöttét Nagy János polgármester kezdeményezte, aki oklevelet és polgármesteri keretéből származó pénzjutalmat adott át Pejó Ádám részére a kiemelkedő katasztrófavédelmi tevékenységért. A városvezető mély háláját fejezte ki a díjazottnak és kollégáinak. Elmondta, hogy hagyományt kíván teremteni, mely során minden évben egy kiemelkedő tűzoltónak szeretne adományozni ilyen elismerést. Pejó Ádám törzsőrmester 10 éve dolgozik a szigetszentmiklósi tűzoltóságon, jelenleg szerparancsnoki pozícióban. Mint mesélte, szívből szereti a hivatását, már gyermekkora óta ez volt az álma, segíteni az embereken. A díj híre meglepetésként érte és hatalmas megtiszteltetésnek érzi. Az eseményen jelen volt Hohl László, a Solo-Sparta Kft. résztulajdonosa is, aki korábban több szigetszentmiklósi intézmény számára ajándékozott orvostechnikai eszközöket. Az eseményen a cég a Szigetszentmiklós Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság már meglévő defibrillátorának elhasználódott részeit pótolta, mert mint elmondta, tudomásukra jutott, hogy a meglévő eszköz technikailag már nem megfelelő. Az átadón kijelentette azt is, hogy a tűzoltóság számára ezentúl díjmentesen végzik a defibrillátorok vizsgálatát.

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Az Új-Ház Centrumban szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet…

 Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Tököl és Szigetcsép között.  
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink