Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Decembertől gyermekzsivajtól lesz hangos az intézmény
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Decembertől gyermekzsivajtól lesz hangos az intézmény
Elválasztó

Átadták a Szigetszentmiklósi Cserbóka Óvodát.

A 100 férőhelyes óvoda ünnepélyes átadása november 9-én, csütörtökön volt. A fejlesztés során egy földszinti, új, teljes körűen akadálymentesített, 100 férőhelyes, 4 csoportszobás, klímatizált óvoda valósult meg környezetrendezéssel, parkoló, játszókert és melegítőkonyha építésével. Nagy János polgármester rádiónknak elmondta, Szigetszentmiklós Város Önkormányzata 2017-ben nyert európai uniós támogatást az új óvoda megépítésére, azonban hosszú út vezetett mindaddig, amíg elkészülhetett az intézmény. Hozzátette, az elmúlt években történt lakosságszám növekedés miatt az önkormányzat kiemelt feladata volt a bölcsődei és óvodai férőhelyhiányok megszüntetése, amely a Cserbóka Óvoda átadásával teljes mértékben megvalósult.

Kép forrása: Nagy János hivatalos közösségi oldala

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink