Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Csökkentsd a sebességet!
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Csökkentsd a sebességet!
Elválasztó

Biztonságosabb lett az Ilona utca.

Nagy Barnabás, Halásztelek alpolgármestere hivatalos közösségi oldalán arról tájékoztatta a lakosságot, hogy az Ilona utca útpálya-szélesítése és burkolatfelújítása befejeződött. Az új szakasz 50 cm szélesítéssel, plusz mindkét oldalon szegélykővel, és több rétegű új aszfaltszőnyeggel lett burkolva. A beruházást pályázati forrásból és önerőből valósította meg az önkormányzat. A területen élők kérésére az önkormányzat 30 km/h sebességkorlátozású zónát alakított ki a gyorshajtók miatt. A sebességcsökkentett zóna kialakítását követően az Ilona utcában a gépjárművezetők egy része nem közlekedett lassabban így sebességcsökkentő küszöböket helyeztek ki az utcában. A teljes pályaszélességben történő kiépítést a küszöbök kikesülésének megakadályozása indokolta, azonban a kerékpárosokra tekintettel a forgalomcsillapító küszöböket a burkolatszéltől 70-70 cm távolságra alakították ki.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Legfrissebb húsok Szigetszentmiklóson

Hozzánk naponta minimum 4-szer hoznak friss árut, de szükség esetén 6-7 alkalommal is.

Garancia MINDEN termékre

100% pénzvisszafizetési garancia MINDEN termékünkre!
Cikis reklamáció nélkül visszafizetjük a termék vételárát vagy ha úgy gondolod kicseréljük! Ahogy TE szeretnéd!

Honlap: https://hormannelelmiszer.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/HormannSzigetszentmiklos/?locale=hu_HU

Fenntartható közlekedés két keréken. Kövesd a Bringázz Szigetszentmiklós közösségi oldalait és csatlakozz a térségi eseményekhez, programokhoz. Közlekedj két keréken télen, nyáron! 

Honlap: https://www.facebook.com/bringazz.szigetszentmiklos

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink