Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 30. szombat Jeromos napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: SzigetSzelet ismétlés Lakihegy Rádió
Családi programok 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Családi programok 
Elválasztó

Idén is színes programok lesznek a Miklósi Mustrán.

Szeptember 16-án már délelőtt 10 órakor mesekoncerttel kezd a Hurrá zenekar, ezt követően pedig estig szigetszentmiklósi fellépőkkel és vendégművészek műsorával készülnek a szervezők, melyek a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti parkolókban valósulnak majd meg. Lázár Gergő, az intézmény igazgatója rádiónknak elmondta, a posta parkolójában pedig kézműves foglalkozások lesznek, valamint a 90 éves a Lakihegyi adótoronyról szóló kiállítás is ezen a helyszínen lesz megtekinthető. Hozzátette, a Szent Erzsébet téri parkolóban kirakodóvásár, étel-ital vásár lesz megtalálható, melyhez idén is csatlakozik a Kossuth Kertbarát Kör, aminek tagjai ismét gasztronómiai élményt nyújtanak a kilátogatóknak.

Kép forrása: sargahaz.com

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink