Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Célba ért a támogatás
Elválasztó
Hírek » Taksony » Célba ért a támogatás
Elválasztó

Átadták a Taksonyban megrendezett Nemzetiségi gasztrofesztiválon befolyt támogatást.

A programot a szeptember végi hagyományos Taksonyi Mustra alkalmával tartották meg, amely során 12 hazai nemzetiség ételkülönlegességeitkóstolhatták meg a látogatók. A programot szervező Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkársága a helyszínen megvásárolt támogatói jegyekből összegyűlt 1 millió forintot adta át a település nemzetiségi önkormányzatának. A Polgármesteri Hivatalban tartott alkalommal az államtitkárság főosztályvezetője adta át az adományt, amelyet Kreisz Mátyás Tamás, a Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke és Kreisz László polgármester közösen vettek át. Az összeget a helyi német nemzetiségi oktatás további fejlesztésére fordítják. 

Fotó: Pánczél Károly országgyűlési képviselő (Facebook-oldal) 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink