Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. február 02. csütörtök Karolina napja van.
Buszmegállót telepítenek át
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Buszmegállót telepítenek át
Elválasztó

A Budapest-Belgrád vasútfejlesztés beruházás kivitelezőjének tájékoztatása szerint a heves esőzések miatt előre láthatóan január 30-ra tolódik Dunaharasztiban a második sínpár előkészítése. Az építkezés miatt a Dunaharaszti Alsó vasúti megállónál lévő buszmegállót át kell helyezni egy sarokkal távolabb, a Magyar utca - Homok utca kereszteződéséhez.

Az új buszmegálló a Magyar utcában lesz. Az építkezés miatt a Király utca vasút felőli vége zsákutcává válik, ott a buszközlekedés emiatt megszűnik majd, ezért a jelenlegi buszmegállót, amely a Király utca - Csendes utca csomópontnál volt, át kell telepíteni a Magyar utca – Csendes utca csomóponthoz. Egyelőre nem zárják le a gyalogos forgalmat az építkezés miatt a Magyar utcai vasúti átjárónál, de erre várhatóan sor fog kerülni, hiszen veszélyessé válna a gyalogosok számára. A MÁV-Alsón lakók közlekedésének biztosítása érdekében ezért már most új buszmegállót alakítanak ki a MÁV Alsó utca - Kaszala Károly utcai csomópontnál. A Temető utcán járó vasútpótló busz fog beközlekedni ehhez a megállóhoz, így továbbra is biztosított lesz az utazás MÁV-Alsóról a HÉV állomásig.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget-Lab Vérvételi Centrum kulturált rendelőben, kellemes környezettel várja a pácienseinket, sorbanállás nélkül.

Szakképzett vérvételi asszisztensük a legmodernebb vérvételi eszközökkel végzi a mintavételt.

Szigetszentmiklós szívében, egyszerű megközelíthetőség gyalog, tömegközlekedéssel vagy autóval is.

Ingyenes parkolóhely az épület mögötti udvarban.

http://www.szigetlab.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink