Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. november 29. kedd Taksony napja van.
Budapest-Belgrád lakossági fórum
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Budapest-Belgrád lakossági fórum
Elválasztó

A Budapest-Belgrád vasút témájában tartottak lakossági fórumot Dunavarsányban, ahol a Kínai-Magyar Vasúti Nonprofit Zrt. részéről Vizi Zsolt, a projekt műszaki vezetője, a MÁV képviseletében pedig Szőnyi Zoltán, az ingatlanügyekért felelős referens válaszolt a kérdésekre, és a Kínai-Magyar Vasút Konzorcium vezérigazgatója, Szeneczey Balázs is bemutatkozott.

Vizi Zsolt kezdte a vasútfejlesztés bemutatását, beszélt a 150-es vonal múltjáról és jelenéről. Elmondta, hogy 80 éve volt utoljára nagyobb felújítás errefelé, így mára a teljes vonalhálózat átépítése szükségessé vált. 2023 márciusában kezdődik a Dunavarsányt érintő tényleges munkavégzés, a projekt befejezése pedig 2025. június 30-ra van kitűzve. Megnyugtató hír a helyiek számára, hogy a Halász Lajosné utcai átjáró átépítése alatt is zavartalanul lehet közlekedni, ideiglenes átjáró nyílik a munkavégzés idejére. Gergőné Varga Tünde, Dunavarsány polgármestere elégedetten értékelt a rendezvény után.
A vasútvonal mentén aktív, illetve passzív zajvédelem kerül beépítésre. Az átjáróknál az aktív zajvédelem nem alkalmazható, hiszen a gépjárművek vezetőinek rá kell tudniuk látni a vasúti sínre. Itt passzív zajvédelem kerülhet beépítésre, azaz homlokzati és ablakvédelem, korszerűsítés az érintett ingatlanok esetében. Jó hír még, hogy 10+50 új P+R parkolóhelyet is létesítenek.
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A Fakanál régi helye megújult, Hárosi Misi Bácsi megnyitotta Szigetszentmiklóson a Pizzériáját. 

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Ügyeleti díj nélkül, reggel 8-tól este 8–ig, vasárnap reggel 9-től este 7-ig tart nyitva!

Tököl, Hermina út 1-3. A Tesco főbejáratánál!

Natura Gyógyszertár - A Jövő Patikája!

https://www.facebook.com/naturagyogyszertar

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu