Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Biztonságos közlekedés
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Biztonságos közlekedés
Elválasztó

A kerékpárút és 2 buszmegálló újult meg Szigetszentmiklóson.

A „Kerékpárút felújítása az M0 híd és a város közigazgatási határa között” című projekt kivitelezési munkái július 13-i napon lezárultak.  A beruházás által a szigetszentmiklósi II. Rákóczi Ferenc utcával párhuzamosan futó kerékpáros és gyalogos út mintegy mintegy 640 méter hosszúságban megújult a 8012 hrsz. ingatlan és a város közigazgatási határa közötti szakaszon. A felújított szakaszon egy elválasztás nélküli korszerű, szakadási pontot nem tartalmazó gyalog- és kerékpárút valósult meg. A járda felújítása során két buszmegálló közvetlenül is érintett volt, a Háros buszmegálló, illetve az Áruházi bekötőút buszmegálló. A Háros buszmegálló támfala, biztonsági korlátja, valamint burkolata újult meg, az Áruházi bekötőút buszmegálló mögött - vele egy szinten – a bicikliút épült meg, ezzel is biztonságosabbá téve mind az közlekedési eszközöket igénybe vevő utasok, mind pedig a kerékpárosok közlekedését. A kerékpárút műszaki átadás-átvétel július 25-én sikeresen és eredményesen lezárult.

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Valóra váltjuk álmaid utazását! Akár egy egzotikus nászutat, romantikus elvonulást, üzleti utat vagy egy önfeledt, családi nyaralást tervezel, folyamatos tájékoztatással, teljes diszkrécióval és állandó asszisztenciával biztosítjuk a gondtalan utazás élményét. 

Honlap: https://www.szigettravel.hu/

Telefon: +3624368370

 

Brendon Beach Dunavarsány - a nyár csak rád vár. Gyönyörű homokos, természetes, család- és gyermekbarát fürdőhely. A strandolás 6 éves kor alatt ingyenes, a napijegy gyermekeknek 1500 forint, diákoknak 1900 forint, felnőtteknek pedig 2900 forint. Tarts velünk egész nyáron, töltődj fel a Brendon Beachen.

Facebook: https://www.facebook.com/brendonbeach2022/

Telefon: +36 70 409 7160

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink