Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Biztonságos környezet a gyerekeknek
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Biztonságos környezet a gyerekeknek
Elválasztó

A tanév végéig tart a Fészek Teázó tesztelése.

Májusban kezdte meg működését az a közösségi tér, mely a Fészek Közösségi Ház költségvetésén belül, nonprofit módon üzemel, írja a szigetszentmiklos.hu. A teázó elsősorban fiataloknak nyújt lehetőséget, biztonságos környezetet az iskola utáni együtt töltött időre, beszélgetésre vagy akár tanulásra. Ajelenleg próbaüzemmóddal működő teázóban a Szigetszentmiklós-Újvárosi Református Gyülekezet lelkészei, szolgálói fogadják a betérőket. A tanév végéig minden hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken délután fél 2 és fél 5 között gyűjtik a tapasztalatokat, és ezek alapján alakítják majd ki a végleges nyitvatartást ősztől. 

Kép forrása: Szigetszentmiklós Város hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

Valóra váltjuk álmaid utazását! Akár egy egzotikus nászutat, romantikus elvonulást, üzleti utat vagy egy önfeledt, családi nyaralást tervezel, folyamatos tájékoztatással, teljes diszkrécióval és állandó asszisztenciával biztosítjuk a gondtalan utazás élményét. 

Honlap: https://www.szigettravel.hu/

Telefon: +3624368370

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink