Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. december 08. csütörtök Mária napja van.
Betiltották a köztéri alkoholfogyasztást Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Betiltották a köztéri alkoholfogyasztást Dunavarsányban
Elválasztó

A legutóbbi ülésén Dunavarsány képviselőtestülete megalkotta azt a rendeletét, amelynek értelmében immáron tilos alkoholt fogyasztani a város közterületein. A rendeletre nem azért volt szükség, mert olyan sokan italoznának Dunavarsány utcáin, ellenben a néhány állandónak mondható köztéri dáridózó esetenként valóban minősíthetetlenül viselkedett, és főként a városközpontban, sokszor gyerekek által látogatott közintézmények előtt hangoskodott, mutatott rossz és ijesztő példát, mondta el Gergőné Varga Tünde, a város polgármestere.

Természetesen a köztéri alkoholfogyasztás tilalma alól lesznek kivételek, mint például a szüreti fesztivál, a városnapok, a karácsonyi forgatag vagy szilveszter éjszakája. Ezeket az alkalmakat nevesítette a testület a rendeletben.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink