Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Átalakult a Vankó
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Átalakult a Vankó
Elválasztó

Franchise-váltáson esett át a népszerű nevén Vankó-bolt Dunavarsányban.

Az élelmiszerüzlet már évtizedek óta szolgálja ki a településen a vásárlóközönséget. Jelenlegi helyén, a városközpontban hosszú ideje egy magyar élelmiszerlánc tagjaként működött. Idén már érezni lehetett a változás előszelét, mikor kiköltözött a dohánybolt, és egyéb átalakítások is kezdődtek. Szeptemberben aztán néhány napra bezárt a bolt, ekkor végezték el a munka nagyját, majd a napokban megnyitott a felújított, csillogó-villogó élelmiszerüzlet. A vevők a nyitási akciókra megrohamozták a boltot, ami a kezdeti ismerkedő időszak után immáron zavartalanul üzemel.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink