Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. július 14. vasárnap &Őrs napja van.
Adventi Vásár
Elválasztó
Hírek » Taksony » Adventi Vásár
Elválasztó

Ünnepre hangolva.

Adventi vásárt szervez a Taksonyi Lokálpatrióta Egyesület. A háromnapos program december 9-én, pénteken kezdődik és vasárnapig tart. A megnyitó 17 órakor kezdődik, majd a Taksonyi Dunamenti Fiatal Svábok Táncegyesületének produkcióját láthatja a közönség. A műsorban közreműködik az iskolai kórus és a Taksonyi Vegyes Dalkör. Ezt követően 19 órakor az általános iskola színjátszó köre ad elő egy karácsonyi játékot. A szombati napon zenés interaktív mesejáték várja a gyerekeket, majd a szentmisét követően Gájer Bálint swing karácsony című koncertje szórakoztatja a közönséget. Vasárnap 16 órakor gyertyagyújtás lesz, majd 17 órakor a taksonyi Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében kezdetét veszi az adventi hangverseny. A többnapos program során lesz vásár, kisvonat és forralt bor. Helyszín a taksonyi Fő tér.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Márkafüggetlen szigetszentmiklósi szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Elhivatottság, rugalmasság! 

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink