Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 30. szombat Jeromos napja van.
Adventi Vásár
Elválasztó
Hírek » Taksony » Adventi Vásár
Elválasztó

Ünnepre hangolva.

Adventi vásárt szervez a Taksonyi Lokálpatrióta Egyesület. A háromnapos program december 9-én, pénteken kezdődik és vasárnapig tart. A megnyitó 17 órakor kezdődik, majd a Taksonyi Dunamenti Fiatal Svábok Táncegyesületének produkcióját láthatja a közönség. A műsorban közreműködik az iskolai kórus és a Taksonyi Vegyes Dalkör. Ezt követően 19 órakor az általános iskola színjátszó köre ad elő egy karácsonyi játékot. A szombati napon zenés interaktív mesejáték várja a gyerekeket, majd a szentmisét követően Gájer Bálint swing karácsony című koncertje szórakoztatja a közönséget. Vasárnap 16 órakor gyertyagyújtás lesz, majd 17 órakor a taksonyi Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében kezdetét veszi az adventi hangverseny. A többnapos program során lesz vásár, kisvonat és forralt bor. Helyszín a taksonyi Fő tér.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Az egyedi bútor készítésénél a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, a tervezést, az árajánlat elkészítését, a bútor anyag- és munkadíját, a szállítást és beszerelést. Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amelyet ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel is.

Honlap: http://www.kockafa.hu/

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink