Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Ádám Jenő halálának 42. évfordulója
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Ádám Jenő halálának 42. évfordulója
Elválasztó

Ádám Jenő halálának évfordulója alkalmából megemlékezést tartottak Szigetszentmiklóso

Az Érdemes művész, Kossuth-díjas zeneszerző, kóruskarnagy, zenepedagógus és népdalgyűjtőre öt napon át, művészeti héten emlékeznek a nevét viselő iskolában, és a város valamennyi nevelési és kulturális intézményében legalább egy foglalkozás, egy tanóra, vagy egy kisebb kiállítás idézi fel a világhírű Kodály-módszer egyik kidolgozóját, írja a szigetszentmiklos.hu. A 85 esztendősen elhunyt posztumusz Magyar Örökség-díjas Ádám Jenőt a szigetszentmiklósi temetőben helyezték örök nyugalomra. Május 15-én sírjánál Miss Nándor muzeológus mondott beszédet. A kegyeletüket leróvó pedagógusok és diákok mellett az önkormányzat nevében Ladányi Sándor képviselő helyezett el koszorút. A késő délutáni, esti órákban koncerttel folytatódott a tiszteletadás. Az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola zenész palántái és pedagógusai ismert dalamokkal emlékeztek. A koncerten Lupa János önkormányzati képviselő is jelen volt.

Kép forrása: Szigetszentmikós város hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az egyedi bútor készítésénél a tervezéstől a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát a szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, a tervezést, az árajánlat elkészítését, a bútor anyag- és munkadíját, a szállítást és beszerelést. Igény szerint belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadást is nyújtunk, amelyet ki tudunk egészíteni 3D látványtervvel is.

Honlap: http://www.kockafa.hu/

 

A bejövős fesztivál. Mitől bejövős? Attól, hogy ide csak bulizni jössz be. Gyere ki a zöldbe, ahol a parton a kedvenc zenekaraid és DJ-id szórakoztatnak hajnalig. Ne punnyadj, szedd össze magad, és vár az év bulija!

Honlap: https://dunapartfeszt.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink