Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 18. szombat Erik napja van.
3 napos programsorozat
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » 3 napos programsorozat
Elválasztó

A halásztelki diákok idén is részt vettek a Magyar Református Középiskolák 26. Találkozóján.

Július 6-9. között a felvidéki Rimaszombaton a Tompa Mihály Református Gimnázium szervezésében a Kárpát-medence református középiskoláinak idei találkozójára, melyet 1995. óta - a két COVID-esztendő kivételével - mindig megszerveztek a hazai és határon túli intézmények. A Bocskai Istávn Oktatási Központot 3 tanár, Molnár András Endréné, Péter Mónika és Farkas Gábor, valamint 2 tanuló, Szabó Luca és Hajdú Zalán Zoltán 9.b osztályos siákok képviselték, írja az iskola hivatalos közösségi oldala. Július 6-án a megnyitó a rimaszombati református templomban volt, ahol az igei szolgálatot Géresi Róbert püspök úr végezte. A Találkozó második napján Rimaszombat város nevezetességeivel ismerkedhettek meg a részvevők. Július 8-án a gombaszögi cseppkőbarlang és pálos monostor, valamint a betléri Andrássy-kastély várta a diákokat és a pedagógusokat, akik este Rozsnyó belvárosában tettek sétát.  A Találkozó július 9-én istentisztelettel zárult, ahol a tavalyi programot szervező karcagi intézmény igazgatója átadta a Találkozó vándorbotját a rimaszombatiaknak, számolt be az eseményekről az iskola hivatalos közösségi oldala. Jövőre Csurgón rendezik meg a 27. találkozót.

Kép forrása: Bocskai István Református OK hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink