Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 28. vasárnap Valéria napja van.
12-szeres magyar válogatott focista Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » 12-szeres magyar válogatott focista Dunavarsányban
Elválasztó

A Pest megyei I. osztályban 4. helyen álló Dunavarsánynál folytatja a karrierjét Vaskó Tamás, az nb1.hu híre szerint. A 39 éves, 12-szeres magyar válogatott védő korábban megfordult az Újpestben, a Vidiben, a Kecskemétben, a Puskás Akadémiában, a Mezőkövesdben, a Dunaújvárosban, a Békéscsabában, a Vasasban, az Egerben, a Csákvárban és legutóbb az osztrák Neukirchenben is, magyar bajnok volt a 2010-11-es szezonban. Most a Sportszelet Online-nak elárulta, miért döntött a Dunavarsány mellett: „Az előző bajnoki év végén úgy döntöttem, hogy befejezem a profi futballt. Amikor ez kiderült, több alacsonyabb osztályú egyesülettől megkerestek, hogy folytassam még egy picit az amatőrök között. Az igazat megvallva, én sem akartam végérvényesen szakítani a futballal, kerestem a lehetőségét, hogy a munkám mellett, kevesebb elfoglaltsággal ugyan, de azért játszhassak még. Végül egy osztrák hívásnak tettem eleget, edzésekre nem, csak a meccsekre kellett kijárni. Ez így nem volt az igazi, így csak fél évig voltam a Neukirchen játékosa, éreztem, váltanom kell, és inkább itthon keresek magamnak újabb lehetőséget. Több klubbal is tárgyaltam, végül a dunavarsányiak elképzelése volt számomra a legszimpatikusabb.”

„Az elsődleges kérés az volt, hogy stabilizáljam a védelmet, érvényesítsem a rutinomat, és irányítsak. Úgy érzem, ennek az elvárásnak minden további nélkül képes leszek megfelelni. A cél: minél előrébb végezni a táblázaton, lehetőleg a dobogón. Erre van is lehetőségünk, hiszen a negyedik helyről várhatjuk a tavaszi folytatást. A listavezető Dunaharaszti eléggé elhúzott az élmezőnytől, őket nagyon nehéz lenne beérni, de a dobogó harmadik fokán álló Vecséstől csak három ponttal vagyunk lemaradva, ráadásul ők a 21. fordulóban jönnek majd hozzánk. A 2. helyen álló Gödöllő előnye öt pont velünk szemben, az sem lefutott párharc, még ott is történhet bármi. Biztató lehet a kedvező folytatásra nézve, hogy az őszi hatodik forduló óta veretlen a Dunavarsány. A Pest Vármegyei Kupában is versenyben vagyunk, bejutottunk a legjobb tizenhat közé, a nyolc közé jutásért ráadásul hazai pályán játszunk az újonc Perbállal. Még kevés időt töltöttem el az új egyesületemnél, de az eddigi tapasztalataim alapján bátran elmondhatom, a kitűzött cél igenis elérhető…”

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink