Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 17. hétfő Laura napja van.
12-szeres magyar válogatott focista Dunavarsányban
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » 12-szeres magyar válogatott focista Dunavarsányban
Elválasztó

A Pest megyei I. osztályban 4. helyen álló Dunavarsánynál folytatja a karrierjét Vaskó Tamás, az nb1.hu híre szerint. A 39 éves, 12-szeres magyar válogatott védő korábban megfordult az Újpestben, a Vidiben, a Kecskemétben, a Puskás Akadémiában, a Mezőkövesdben, a Dunaújvárosban, a Békéscsabában, a Vasasban, az Egerben, a Csákvárban és legutóbb az osztrák Neukirchenben is, magyar bajnok volt a 2010-11-es szezonban. Most a Sportszelet Online-nak elárulta, miért döntött a Dunavarsány mellett: „Az előző bajnoki év végén úgy döntöttem, hogy befejezem a profi futballt. Amikor ez kiderült, több alacsonyabb osztályú egyesülettől megkerestek, hogy folytassam még egy picit az amatőrök között. Az igazat megvallva, én sem akartam végérvényesen szakítani a futballal, kerestem a lehetőségét, hogy a munkám mellett, kevesebb elfoglaltsággal ugyan, de azért játszhassak még. Végül egy osztrák hívásnak tettem eleget, edzésekre nem, csak a meccsekre kellett kijárni. Ez így nem volt az igazi, így csak fél évig voltam a Neukirchen játékosa, éreztem, váltanom kell, és inkább itthon keresek magamnak újabb lehetőséget. Több klubbal is tárgyaltam, végül a dunavarsányiak elképzelése volt számomra a legszimpatikusabb.”

„Az elsődleges kérés az volt, hogy stabilizáljam a védelmet, érvényesítsem a rutinomat, és irányítsak. Úgy érzem, ennek az elvárásnak minden további nélkül képes leszek megfelelni. A cél: minél előrébb végezni a táblázaton, lehetőleg a dobogón. Erre van is lehetőségünk, hiszen a negyedik helyről várhatjuk a tavaszi folytatást. A listavezető Dunaharaszti eléggé elhúzott az élmezőnytől, őket nagyon nehéz lenne beérni, de a dobogó harmadik fokán álló Vecséstől csak három ponttal vagyunk lemaradva, ráadásul ők a 21. fordulóban jönnek majd hozzánk. A 2. helyen álló Gödöllő előnye öt pont velünk szemben, az sem lefutott párharc, még ott is történhet bármi. Biztató lehet a kedvező folytatásra nézve, hogy az őszi hatodik forduló óta veretlen a Dunavarsány. A Pest Vármegyei Kupában is versenyben vagyunk, bejutottunk a legjobb tizenhat közé, a nyolc közé jutásért ráadásul hazai pályán játszunk az újonc Perbállal. Még kevés időt töltöttem el az új egyesületemnél, de az eddigi tapasztalataim alapján bátran elmondhatom, a kitűzött cél igenis elérhető…”

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink