Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2022. augusztus 15. hétfő Mária napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Közérdekű magazin (május 29.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2022-06-20

Köszöntöm a hallgatókat, Haeffler Andrást hallgatják. Ez a nap a világ nagy részében ezidőtájt megrendezett ünnep az ENSZ akkori határozata alapján. 1950 óta Magyarországon május utolsó vasárnapján tartjuk a Gyereknapot az ENSZ akkori határozata alapján. Valamikor a háború utáni időkben adományok gyűjtése volt a cél, ma már - ahol lehet – vidám, játékos eseményekkel, báb- és színielőadásokkal, vetélkedőkkel, zenés rendezvényekkel megtöltött nap a vidámság, a szórakozás jegyében.     
És még valami jegyében, amire csak később gondolunk a gyerekkor élvezete közben: ez pedig a mulandóság. Nem is olyan régen én is vidáman fogócskáztam gyermeknapkor a kisfiammal, élveztük a tavaszi napsütést, az ünnepi fagyit, a különleges játékokat – a szőke, göndör fürtű huncut kisgyerekből mára szempillantás alatt 47 éves, háromgyermekes, komoly családapa lett. Arra utalok ezzel, hogy addig játszunk a gyerekkel vagy gyerekekkel, amíg lehet, mert a boldog gyerekkor hamar elröpül – a szülő számára is észrevétlenül. Ennyit bevezetésként, következik a tartalomjegyzék. A mögöttünk hagyott héten, szerdán sikerült végig megtartania a szigetszentmiklósi képviselőtestületnek az előre meghatározott időben az ülését – kétféle nézőpontból is beszámolunk a vitatott napirendi pontokról. Az Aries időszerű tájékoztatója következik ezután, majd két katasztrófavédelmi rendezvényről beszélve Rózsa Gábor tűzoltó alezredesé a mikrofon. Kellemes és hasznos rádiózást kívánok minden kedves hallgatónknak! 
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Tökölön a Piac téren, a Papír-Irószer-Irodaszer üzlet várja kedves vásárlóit.

Fénymásolási, nyomtatási (Fotó nyomtatás is) lehetőségek.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

+36 70 627 3515

indigopapirtokol@gmail.com

https://www.facebook.com/indigopapirtokol

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu