Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Heincz Gabi / Biga - All Right
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Vigyázzunk a természeti értékekre!
Elválasztó
Hírek » Tököl » Vigyázzunk a természeti értékekre!
Elválasztó

Kamerákkal védik az erdőket.

A Tisztítsuk meg az országot”program keretében az állami erdőgazdaságok hosszabb távon a megelőzésre helyezik a hangsúlyt, a megtisztított területekre a jövőben országosan 900 kamerát, és több mint 300 sorompót helyeznek ki, hogy megakadályozzák a hulladék újbóli lerakását az erdőkben - olvasható a Pilisi Parkerdő Zrt. tájékoztatójában, amely Tököl önkormányzatának weboldalán olvasható. A többi között a Zrt.-hez tartozik a Tököli Parkerdő területe is, így a könyéken élőket is arra kérik, hogy vigyázzanak a természeti értékekre. A kertben levágott fű, lenyesett ág, lehullott gyümölcs kapcsán sokan azt gondolják, hogy a természetben lebomló anyagokat nyugodtan elhelyezhetik az erdőkben, mezőkön, utak szélén, és ezzel nem követnek el természetkárosítást, ami azonban tévedés. A zöldhulladék illegális elhelyezése éppúgy szabálytalan és büntetendő, mint a kommunális vagy más hulladék lerakása.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Autocarma Szerviz Kft. 20 éve áll ügyfelei rendelkezésre.

Márkafüggetlen szervizként, MINDEN márkára kiterjedő szaktudással állunk Ön segítségére is!

Kérjen ajánlatot szigetszentmiklos@autocarma.hu-n, telefonon a 06 24 515 105-ös számon vagy látogasson meg minket személyesen Szigetszentmiklóson a Gyári út 21-szám alatt.

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink