Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Zséda - Dance
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Újabb rongálás
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Újabb rongálás
Elválasztó

Jönnek a kamerák. 

Elképesztő pusztítást végeztek ismeretlen tettesek a Sport sziget játszóterén Dunaharasztiban. A vandálok amellett, hogy marihuánás cigarettákkal szórták teli a területet leszaggatták a hintákat, felfeszítették a zsindelyeket és felfeszítették a gumilapokat. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a területet bekamerázzák, hogy ilyen eset többen ne ismétlődhessen meg. Emellett a város felajánlotta a szociális és gyermekvédelmi ügyekkel foglalkozó kollégái segítségét annak, aki indulatkezelési problémáit a játszótereken vezeti le. A város az ügyben rendőrségi feljelentést tett, hiszen a kár több százezer forint. A károkat elhárítják, hogy a helyi családok mielőbb újra használhassák a játszóteret. 

Fotó: dunaharaszti.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Gastland M0 Hotel az egyedi igényeket és a különleges elképzeléseket is megvalósítja. Legyen az legénybúcsú, lánybúcsú, évfordulós születésnap, házassági évforduló, osztálytalálkozó vagy ballagás. 

Ha 2021-ben nagy eseményt tervez, ne tétovázzon árajánlatot kérni....

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink