Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ocho Macho - Jó Nekem
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Újabb enyhítések 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Újabb enyhítések 
Elválasztó

Változások a programokban.

Lázár Gergő a szigetszentmiklósi Városi Könyvtár és Közösségi Ház igazgatója a Lakihegy rádiónak elmondta, a május 28-i Hősök napja elnevezésű rendezvény helyszíne megváltozik. Hozzátette, az új kormányrendelet értelmében tudtak ezen módosítani, így a Református Templom helyett, a Hősök emlékműnél lesz az esemény. Kiemelte, a rendezvény új helyszíne szabadtéren lesz, így védettségi igazolvány sem szükséges a részvételhez. Az előadók továbbra is Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere és Szalkay László, református lelkész lesznek, illetve emellett a programok időpontjaiban sincs változás, tette hozzá Lázár Gergő. Bárki felülhet a kisvasútra. Lázár Gergő elmondta, reggel 8 óra helyett 9 órakor indul az első kisvonat a május 29-i gyereknapon. Hozzátette, a módosítások értelmében a vonat utolsó járata fél 2-kor indul. Ahogy a Hősök napján, a gyermeknapi kisvasutazás során sem kell védettségi igazolvánnyal rendelkeznie a résztvevőknek, tette hozzá Lázár Gergő.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Az Autocarma Szerviz Kft. 20 éve áll ügyfelei rendelkezésre.

Márkafüggetlen szervizként, MINDEN márkára kiterjedő szaktudással állunk Ön segítségére is!

Kérjen ajánlatot szigetszentmiklos@autocarma.hu-n, telefonon a 06 24 515 105-ös számon vagy látogasson meg minket személyesen Szigetszentmiklóson a Gyári út 21-szám alatt.

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink