Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
A tudatosság jegyében
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A tudatosság jegyében
Elválasztó

Ingyen leadható az elektronikai hulladék.

Az Aries Kft által megbízott partnercég idén is két ütemben bonyolítja le az elektronikai hulladékgyűjtést Szigetszentmiklóson. Ennek megfelelően, két szombati napon, május 15-én és október 30-án, 8 és 12 óra között díjmentesen szállítják el a lakossági elektronikai hulladékot. A gyűjtés helyszínén, a József Attila Általános Iskola Radnóti utca felőli oldalán kizárólag elektronikai eszközökből származó hulladékot lehet leadni, mely alól kivételt képeznek a régi típusú, képcsöves televíziók. A megadott helyszín és a begyűjtés módja a járványhelyzettől függően változhat, melyről részletes tájékoztatás a szigetszentmiklos.hu oldalon olvasható.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink