Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Carbonfools - Opened Doors
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Tovább folytatódik a covid-19 szűrés
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Tovább folytatódik a covid-19 szűrés
Elválasztó

Ezen a héten pénteken is lehetősége lesz a lakosságnak az egyéni tesztelésre.

A magas koronavírus fertőzöttség miatt Szigetszentmiklós is gyakrabban tart szűréseket. A hét minden napján a Városi Sportcsarnok murvás parkolójában, reggel 9 és délután 5 óra között lesz lehetősége nem csak a lakóknak, bárkinek teszteltetni. A vizsgálat az eddig megszokottak alapján, beutaló és előzetes regisztráció nélkül zajlik, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával. A térítés ellenében végzett tesztek három típusa közül választhatnak a lakók, melynek kifizetése a helyszínen történik. A laboros PCR teszt ára 19.500 Ft, a gyortesztes PCR 12.000 Ft és az antitestes PCR gyorsteszt pedig 10.000 Ft lesz. További időpontok a szigetszentmiklos.hu oldalon olvashatók.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Gastland M0 Hotel az egyedi igényeket és a különleges elképzeléseket is megvalósítja. Legyen az legénybúcsú, lánybúcsú, évfordulós születésnap, házassági évforduló, osztálytalálkozó vagy ballagás. 

Ha 2021-ben nagy eseményt tervez, ne tétovázzon árajánlatot kérni....

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink