Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Good Charlotte - Girls & boys
Naptár ikon
2021. július 30. péntek Judit napja van.
Törlesztésre mehet majd a pénz
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Törlesztésre mehet majd a pénz
Elválasztó

Van mit visszafizetni. 

500 millió forintot kapott Halásztelek Magyarország kormányától, ám ez nem jelenti azt, hogy meggazdagodott a település. Bóna Zoltán országgyűlési-képviselő közbenjárására jutott hozzá ehhez a támogatáshoz a város, ám ezt minden bizonnyal az előző polgármester vezette képviselő-testület által felvett hitel törlesztésére kell majd fordítani. A város korábban jelentős kölcsönt vett fel, amiből finanszírozta a helyi iskola felújítását, a városi kastély megvásárlását és egy sportcsarnok építéséhez szükséges önerő biztosítását. Szabó Tibor polgármester, a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy egyelőre nem érkezett még meg az a nyilatkozat, amelyben a kormány szabályozza a pénz elköltését.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Konyhák, gardróbok, előszobák, hálószobák egyedi méretű bútorkészítése. Műanyag nyílászárók gyártása, beszerelése, árnyékolás-technika vagy parkettázás.

További információt kaphat a 06-30-792-97-43-as telefonszámon, vagy a bernathbutor@gmail.com e-mail címen.
 

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink