Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Tököl az én városom
Elválasztó
Hírek » Tököl » Tököl az én városom
Elválasztó

Kiadványokkal állítanak emléket a jubileumnak.

Első okleveles említésének 750. évfordulóját ünnepli Tököl. Az alkalomra számos kiadvánnyal készül az önkormányzat. Hoffman Pál polgármester elmondta, hogy a többi között készülőben van egy Tököl történelmét összefoglaló könyv, az elmúlt harminc évben megjelent helyi újságok gyűjteménye, illetve egy kiadvány, amelyben a tököli ’56-os eseményekkel foglalkoznak. A jubileum ünneplésében a helyi dákok is részt vehetnek, akik számára egy pályázatot írtak ki „Tököl az én városom” címmel. Ennek keretében március közepéig várnak pályaműveket – rajzot, makettet, festményt.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink