Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Quimby - Ajjajjaj
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Tisztulnak a közterületek
Elválasztó
Hírek » Tököl » Tisztulnak a közterületek
Elválasztó

Megelőzésre helyezik a hangsúlyt.

 Sikeresen zajlott hulladékfelszámolási akció Tökölön. Az elmúlt hónapok során már többedik alkalommal tisztította meg az önkormányzat a város azon közterületeit, ahol gondot okoz az illegális hulladéklerakás. Az önkormányzat korábban sikeresen vett részt a Belügyminisztérium települési önkormányzatok számára kiírt illegális hulladék felszámolásának támogatásáról szóló „Tisztítsuk meg az országot” pályázaton, amely révén több mint 9 millió forintot nyert Tököl. Az idén - januárban és februárban - összesen 160 m3 hulladékot szedett össze és szállított el a hivatal, helyi cégek közreműködésével a lakótelepi garázsoktól, parkerdőből, prika telepről, a komphoz vezető útról, Zabástya útról, Szigetmajor kanyarból, Határ útról és a József Attila utca végéről. A tököli önkormányzat a megtisztított területekre figyelmeztető táblákat és vadkamerát telepít. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Cím: Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 104, 2314

A Gastland M0 Hotel az egyedi igényeket és a különleges elképzeléseket is megvalósítja. Legyen az legénybúcsú, lánybúcsú, évfordulós születésnap, házassági évforduló, osztálytalálkozó vagy ballagás. 

Ha 2021-ben nagy eseményt tervez, ne tétovázzon árajánlatot kérni....

A ráckevei Aqua Land termál és élményfürdő, valamint szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai kikapcsolódásra invitálják a család minden tagját.

További információkért látogasson el honlapunkra, vagy kövessen közösségi oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink