Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Torres Dani - Nagy Utazás
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Támogathatják a fejlődést
Elválasztó
Hírek » Tököl » Támogathatják a fejlődést
Elválasztó

Bál nélkül is számítanak a szülők segítségére.

A tököli Weöres Sándor Általános Iskola a járványhelyzet miatt nem tudja megtartani hagyományos rendezvényét, a Szülők-Nevelők Bálját, azonban az iskolába járó gyerekek családjaitól számítanak a támogatásra. A mulatság elmarad, de a jótékonysági cél nem. A felajánlásokat a kitűzött célok elérésére, az iskolai körülmények további fejlesztésére fordítja a Tököli Általános Iskoláért Alapítvány. Ezúttal az Aradi úti épületben zajló folyosói szekrények átépítését tűzték ki célul, de a nemrég körbekerített Pesti úti iskola udvarának rendbetétele is a tervek között szerepel. Az intézmény munkáját támogatójegyek vásárlásával és adománnyal támogathatják a szülők. Részletek Tököl város hivatalos Facebook-oldalán. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Konyhák, gardróbok, előszobák, hálószobák egyedi méretű bútorkészítése. Műanyag nyílászárók gyártása, beszerelése, árnyékolás-technika vagy parkettázás.

További információt kaphat a 06-30-792-97-43-as telefonszámon, vagy a bernathbutor@gmail.com e-mail címen.
 

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink