Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Loving Arms & Dj Marlon - Never Look Back (Radio Mix)
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Táborba hívják a gyerekeket
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Táborba hívják a gyerekeket
Elválasztó

Kulturális és szabadidőtábor várja a kicsiket.

A Városi Könyvtár és Közösségi Ház 2021. június 21-től június 25-ig reggel 8 órától délután 4 óráig tartó tábort szervez az általános iskola alsó tagozatában tanuló gyerekeknek. A tábor célja, hogy a gyermekek megismerkedjenek a kulturális terület több ágával is. Szigetszentmiklós helytörténeti érdekességei mellett az olvasás hasznosságának szépségeit, a képzőművészetben rejlő lehetőségeket és ünnepi hagyományokat szeretnének megismertetni a diákokkal. Mindezt interaktív foglalkozásokon tapasztalhatják meg majd a gyerekek, ahol nem csak alkothatnak, hanem új ismereteket is szerezhetnek, és természetesen a szabad levegőn is szórakozhatnak, hiszen a játékra is nagy hangsúlyt fektetnek. A részvételi díj 13.000 Ft, mely tartalmazza a napi kétszeri étkezést, az ebédek utáni fagylaltot, a napközbeni ásványvizet és a foglalkozás költségeit is. A jelentkezés részletei a sargahaz.com oldalon olvashatók.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Több ezer minőségi kézimunka alapanyag  olcsón, raktárról. Válogass termékeink közül online, vagy személyesen az új taksonyi üzletünkbe! 

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink