Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Lady Gaga - Stupid Love
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Marad a társulás
Elválasztó
Hírek » Tököl » Marad a társulás
Elválasztó

Együttműködnek a Fővárosi Vízművekkel.

Marad a Tököl és Térsége Szennyvíztisztító Önkormányzati Társulás - erről döntött Tököl, Szigethalom, Halásztelek vezetése az 1,7 Mrd Ft-os szennyvíztisztító bővítési program befejezését követően. A társulást azért szeretnék fenntartani, hogy lehetőség nyíljon az újabb pályázati források megszerzésére. A Fővárosi Vízművek Zrt. megkeresésére a városok testületei, így a tököli is támogatta ezeket a terveket, amelyekkel a Viziközművek Állami Rekonstrukciós Alapjából a szennyvíztisztító telepi fúvók cseréjére, energetikai fejlesztésére, illetve az átemelők, nagyátemelők gépészeti felújítására, energetikai fejlesztésére nyújtanak be pályázatot. A fúvóka csere nettó 70 MFt, az átemelők, nagyátemelők gépészeti felújítása nettó 91 MFt igényt jelent.

 

Fotó: Mfor.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

1238, Budapest, Szentlőrinci út

+36 1 421 8100

A Gastland M0 Hotel az egyedi igényeket és a különleges elképzeléseket is megvalósítja. Legyen az legénybúcsú, lánybúcsú, évfordulós születésnap, házassági évforduló, osztálytalálkozó vagy ballagás. 

Ha 2021-ben nagy eseményt tervez, ne tétovázzon árajánlatot kérni....

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink