Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Willcox - Remember
Naptár ikon
2021. szeptember 26. vasárnap Jusztina napja van.
Kiugrálták magukat 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Kiugrálták magukat 
Elválasztó

Óriási öröm a gyerekeknek.

Nem mindennapi játékparkkal várták a családokat a szigetszentmiklósi Baptista Gyülekezet tagjai. Felfújható, hatalmas ugrálók, fajátékok. Ezek voltak a gyerekek kedvencei a családi napon. Különlegessége az eseménynek, hogy a szervezőknek még egy külön képzésen is részt kellett venniük, hogy az óriási felfújható ugrálóvárral várhassák a fiatalokat. Ócsán tartottak számukra egy hivatalos oktatást, annak érdekében, hogy az ugrálóvárat a lehető legbiztonságosabban állítsák fel. Gurbán Péter főszervező elmondta, több állomásból épült fel a különleges játszóparkja a szigetszentmiklósi Baptista Gyülekezet családi napjának.

Játszva tanultak a gyerekek. A különböző állomásokon bibliai történetekkel is megismerkedhettek a gyermekek a szigetszentmiklósi Baptista Gyülekezet családi napja alkalmán. Ez egy missziós eszköz is, emelte ki Gurbán Péter főszervező.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Az Autocarma Szerviz Kft. 20 éve áll ügyfelei rendelkezésre.

Márkafüggetlen szervizként, MINDEN márkára kiterjedő szaktudással állunk Ön segítségére is!

Kérjen ajánlatot szigetszentmiklos@autocarma.hu-n, telefonon a 06 24 515 105-ös számon vagy látogasson meg minket személyesen Szigetszentmiklóson a Gyári út 21-szám alatt.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink