Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Kökény Attila - Mese Az Álomról
Naptár ikon
2021. május 17. hétfő Paszkál napja van.
Kimagasló teljesítmény
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Kimagasló teljesítmény
Elválasztó

A legjobb online órát tartó pedagógusra lehet szavazni.

Erről tájékoztatta a lakosságot Szigetszentmiklós Bűn-és Balesetmegelőzés hivatalos közösségi oldala. A koronavírus-járvány miatt kialakított online oktatás sok gyermeknél nehézségeket okozott, így a tanárok igyekeztek ezt minél egyszerűbbé tenni a tanulóknak. Ez bűnmegelőzés szempontjából is nagyon fontos, ezért úgy döntöttek, hogy az április 12-i Bűnmegelőzés Napja alkalmából szeretnének elismerni néhány olyan tanítót, akik kiemelkedően sokat dolgoztak azért, hogy az elmúlt hónapokat megkönnyítsék a gyerekek és szüleik számára. Arra hívják fel a tanulók figyelmét, hogy emeljenek ki egy pedagógust, aki szerintük a legkiemelkedőbben teljesített. Ezzel nem csak a tanár szerezhet elismerést, hanem a diákok iskolájuk részére nyerhetnek egy látványos bűnmegelőzési bemutatót. Ehhez nincs más dolga a tanulóknak, mint elküldeni az iskola nevét, a pedagógus nevét és egy-két mondatot róla, hogy miért ő érdemli meg leginkább ezt a címet. A leveleket a sajto.nbt@bm.gov.hu oldalra várják.

Kép forrása: Szigetszentmiklós Bűn-és Balesetmegelőzés hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink