Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. december 08. csütörtök Mária napja van.
A jó cél érdekében 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » A jó cél érdekében 
Elválasztó

Választókerületi adománygyűjtés lesz Szigetszentmiklóson.

Adventi adománygyűjtés lesz, melyre november 28-án délután 3 órától 6 óráig várják az érdeklődőket Szigetszentmiklóson, a Radnóti utcában található MSZP iroda előtti területen. A kezdeményezés keretén belül a kiszolgáltatott állatoknak, az ápolásra szoruló betegeknek és a rászoruló családoknak gyűjtenek. Jószai Teodóra, a választókerület ellenzéki előválasztásának nyertese rádiónknak elmondta, nemcsak adományozni lehet, hanem beszélgetni is vagy akár csatlakozni a Tiszta Szándék Mozgalomhoz, melynek célja a tiszta közbeszéd és a társadalmi béke megteremtése.

Azok is adományozhatnak, akik nem tudnak személyesen megjelenni. Jószai Teodóra hozzátette, hivatalos közösségi oldalán olvasható, hogy mire lenne legnagyobb szüksége a kiszolgáltatott állatoknak, az ápolásra szoruló betegeknek és a rászoruló családoknak, de emellett vannak más típusú megkeresések is, amik szintén támogathatóak. Kiemelte, kérdés esetén egy központi telefonszámon kérhetnek segítséget az adományozók.

A Mozaik című adásban készített teljes riport itt meghallgatható:

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink