Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. március 28. csütörtök Hajnalka napja van.
Járdafejlesztés
Elválasztó
Hírek » Taksony » Járdafejlesztés
Elválasztó

Járdaszakaszok újulnak meg Taksonyban.

A helyi önkormányzatokért felelős miniszter és az államháztartásért felelős miniszter „Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása” címmel hirdetett pályázatot, amelyen Taksony Nagyközség Önkormányzata is indult. Az elnyert 20 millió forintnyi támogatásból és az önkormányzat saját forrásából újabb járdaszakaszok újulhatnak meg a településen - számolt be a nyertes pályázatról Kreisz László polgármester. Térkőburkolattal ellátott, 1,25 m széles járda épül a Hunyadi János közben, a Nyírfa utcában, az Árpád utcában, az Akácfa u. - Szent Imre közben, a Széchenyi úton és a Hősök tere utcában.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink