Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Antal Timi / Gergõ - Hold és Csillag
Naptár ikon
2021. június 20. vasárnap Rafael napja van.
Hagyományos szórakozás 
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Hagyományos szórakozás 
Elválasztó

Magyar előadókkal ünnepelhetnek augusztusban a szigetszentmiklósiak.

Idén sem marad el a Summerfest, hiszen már a tavalyi fesztivál után néhány héttel megkezdték a 2021-es esemény szervezését. A Városi Könyvtár és Közösségi Ház ideiglenes bezárását követően már kész programlistával rendelkeztek, így a szervezők mindenkivel sikeresen megállapodtak még azelőtt, hogy biztosan tudták volna azt, milyen mértékű enyhítések várhatóak a koronavírus fertőzés okán. Budai Gábor, a Városi Könyvtár és Közösségi Ház igazgatóhelyettese és egyben a Summerfest egyik alapító tagja rádiónknak elmondta, ahogyan tavaly, idén is magyar fellépők lesznek a fesztiválon.

Külföldiek nélkül is teljes lesz a fesztivál. A térség több városában is ugyanazokkal a gondolatokkal szervezik meg a Summerfestet, mint Szigetszentmiklóson. Ez azt jelenti, hogy Tökölön és Százhalombattán is hazai előadókat láthatnak a nézők az augusztusi fesztiválon. Minden programot igyekeztek úgy megszervezni, hogy a lakók így is egy színes és szórakoztató műsort láthassanak, hiszen több, Magyarországon élő nemzetiség is fellép a Summerfesten, mondta el rádiónknak Budai Gábor.

Kép forrása: Szigetszentmiklós város hivatalos közösségi oldala

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Konyhák, gardróbok, előszobák, hálószobák egyedi méretű bútorkészítése. Műanyag nyílászárók gyártása, beszerelése, árnyékolás-technika vagy parkettázás.

További információt kaphat a 06-30-792-97-43-as telefonszámon, vagy a bernathbutor@gmail.com e-mail címen.
 

Náluk kizárólag glutén-, cukor-, és laktóz illetve tejmentes pékárukat és ételeket vásárolhatsz! A keresztszennyeződés lehetősége pedig teljesen kizárt a Freezza étterem és pékségben! Mindezeken felül az összes pékáru vegán és élesztőmentes is! Hétfőtől péntekig pedig napi menüt is rendelhetsz az éttermükből!

Az Autocarma Szerviz Kft. 20 éve áll ügyfelei rendelkezésre.

Márkafüggetlen szervizként, MINDEN márkára kiterjedő szaktudással állunk Ön segítségére is!

Kérjen ajánlatot szigetszentmiklos@autocarma.hu-n, telefonon a 06 24 515 105-ös számon vagy látogasson meg minket személyesen Szigetszentmiklóson a Gyári út 21-szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink